O nama

Zdravstvena ustanova “Master Fizikal” osnovana je 2018 godine  s ciljem pružanja usluga liječenja povreda i bolesti iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, sportske medicine, reumatologije, neurologije i konsultativnih pregleda iz oblasti neurohirurgije.

U liječenju naših pacijenata koristimo najnovije pristupe koji osiguravaju brz i učinkovit oporavak. Naše stručno osoblje  se permanentno usavršavaju kroz saradnju  sa renomiranim svjetskim ustanovama.

Prioritetni cilj naše ustanove je odabrati individualni terapijski pristup liječenja svakom pacijentu.  Umirujuće okruženje, razgovor prije operacije i upoznavanje pacijenta sa svim fazama i aspektima procedure koja će se izvršiti, temelj su našeg pristupa liječenju kako bi osigurali optimalan ishod i lakše provođenje terapije  i postoperativne njege.

 
 
 
 

Naš tim

dr. Bojan Pavlović
dr. Bojan Pavlovićmagistar fizijatar
Read More
Dr. Bojan Pavlović rođen je 05.04.1986 godine u Sarajevu. Magistrirao je fizikalnu terapiju na Fakultetu zdravstvenih studija u Sarajevu 2016 godine. Trenutno radi kao asistent na Fakultetu za sport Istočno Sarajevo. Predavač je na ANF institutu u Marbelji u Španiji.
dr. Branka Vujičić
dr. Branka Vujičićprim.dr. specijalist fizikalne i medicinske rehabilitacije
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
dr. Ljiljana Bjelica
dr. Ljiljana Bjelicadoktor opšte prakse
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next
Kenan Huseljić
Kenan Huseljićdipl. fizioterapeut
Read More
Kenan Huseljić rođen je 24.02.1984 godine u Visokom. Srednju medicinsku školu završio je u Fojnici, a 2011 godine diplomirao na Fakultetu zdravstvenih studija u Sarajevu.
Irma Reković
Irma Rekovićfizioterapeutski tehničar
Read More
Irma Reković je 1998 godine završila Srednju školu za medicinske sestre-tehničare, toko m 1999 i 2000 se dodatno educirala na CBr-u Sarajevo u oblasti fizikalne terapije. Tokom 2018 godine radila u Norveškoj na poslovima fizioteraputskog tehničara.
Marko Miličević
Marko Miličevićfizioterapeut
Read More
Marko Miličević rođen je 11.04.1989 godine u Sarajevu. Završio je Srednju medicinsku školu, smijer fizioterapeut u I. Sarajevu, 2008 godine.
Previous
Next

Ovdje ćete nas pronaći